Justin Timberlake is zondag op een wel heel swingende manier naar de uitreiking van de Golden Globes gereden.

De zanger zat op de bijrijdersstoel met zijn vrouw, Jessica Biel, recht achter hem. Biel reisde af naar de Golden Globes voor nominaties als beste actrice in een serie (The Sinner) en The Sinner dat als beste miniserie genomineerd was waar zij de productie deed.

Tijdens het ritje was de nieuwe single van Justin Timberlake, Filthy, te horen op de radio. En dat zorgde voor een fraai momentje in de auto waar de twee (en vooral Jessica) het nummer meezingen. “Wanneer je een ritje maakt met een dubbel genomineerde”, zo schreef Timberlake bij het filmpje. Eerder plaatste hij al een foto van zichzelf met zijn vrouw: “Daar gaan we. En tsjeemig… mijn vrouw is ‘hot’!”

Prijzen waren er overigens niet voor Jessica Biel – Nicole Kidman won in beide categorieën waarin ook Biel genomineerd was met Big Little Lies.

Zoals gebruikelijk was het een komen en gaan van sterren tijdens de 75e uitreiking van de Golden Globes in Los Angeles. Uit de muziekwereld waren onder meer Kelly Clarkson, Mariah Carey, Nick Jonas en Ricky Martin van de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here